appasztorik

Akarmi, mint egy szatócs bót

Megint a WEF   95/2024 (V.24.) töprengés

2024. május 24. 07:45 - appasztorik

  • Na, tessék. Tegnap Sváboltam egy kicsit, és lám elragadott a hév, oszt elkezdtem tovább gondolni. Titeket is mindég arra bujtogatlak, gondoljátok végig. A konklúzió az lesz megint: megvezettek, most is megvezetnek és jövőben is meg fognak vezetni Minket. Nincs ebben semmi különös. Az emberi társadalmak erre épülnek. Hazugság az alapjuk. Most persze mondhatjátok: ingatag talaj az. Na és, ha az? Folyamatosan újabb hazugságokkal injektálják, és így masszív felépítmény benyomását kelti.
  • Rövidre zárva a dolgot: Svábnak és társainak küldetés tudata van látszólag. Legalábbis nagyon úgy csinálnak. A küldetésük nem más, mint a földi élet jobbítása, a kapitalista társadalom megváltoztatása. Maszk Ilonka, arról ábrándozik, hogy a Marsra költözteti a Föld lakosságát. Mindég elképedek. Emberek elhiszik, hogy elköltözhetünk a Földről. Egyszer olyat is mondott Ilony, hogy ő is menne. Legjobb lenne, ha most tenné. Bár már olyan károkat okozott az elektromos autók széleskörű terjesztésével, hogy távozása után sem állna le az elektromos járművek fejlesztése. A napokban hallottam, hogy valami zajkeltő eszközt beépítenek, mert veszélyes a hangtalan felbukkanásuk. Egy akármi beépítése, plusz energiát fog felhasználni. Azt is megemlítem, megjelenésükkor előny volt, hogy nincs zajterhelése a környezetre. Egy kis felárért majd lesz.
  • Ezt már régebben említettem, hogy a WEF-ék még a kovid előtt gyakorlatot hajtottak végre egy kiterjedt járványra készülve. Aztán, csodálják Kína kommunizmusát, és Új-Zéland kormányzását. Ez utóbbinál talán mégsem vezetik be a dohányzási tilalmat. Kell az adóbevétel. Úgy lett volna, hogy a 2008 után születettek, nem vehetnek dohány terméket. Azt állapították meg, hogy az elkerülhető halálesetek nagy száma a dohányzás miatt van. Gondoljatok bele, hazánkat milyen gazdasági veszteség érné, ha a dohány termékek 27%-os adója nem folyna be az államnak. Rossz rágondolni. Így is mi van?
  • Arról is lehetett olvasni, hogy a tudományos tevékenységet néhány hónapra csökkentették. Hazánkban is. A tavalyi 18%-os infláció ellenére, a tudományos intézetek költségvetését jelentősen csökkentették, a tavalyihoz képest. Fizetésemelésre nem telik. Mindeközben a kormány a tudomány támogatásáról, és megbecsüléséről papol. Nálunk mindez nem a világ urainak hatása. Itt a Viktor vezette tékozló gazdaságpolitika az ok. Na, nemcsak úgy szélnek eresztik a sok pénzt. Megvan, kik zsebében landoljon.
  • Nagy mértéket öltött a cenzúra. Nálunk ez már évek óta megszokott. A jogállamiságot felfüggesztették. Ez nálunk is remekül működik. Vannak kormányok amik, nem is szándékoznak felszabadítani országukat a kihirdetett „szükségállapot” alól. A mi kormányunk is ilyen. Ezt sem a WEF-nek történő megfelelés generálja. Így valósítható meg a legegyszerűbben Orbán kormányzása. Ő a főnök, megmondja mit kell csinálni, és az lesz. Eddig is tudtuk, de Trump nyilatkozata megerősítette bennünk, hogy így van, és nemcsak képzelgés volt az egész. -.appa. 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://appasztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr8718412455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása