appasztorik

Akarmi, mint egy szatócs bót

Orbán fel is akaszthatná magát, 112/2024 (VI.20.) töprengés

2024. június 20. 08:32 - appasztorik

  • ha nem hinne abban, hogy ő jót tesz a magyar népnek. Az ilyet, csak teljes hittel és meggyőződéssel lehet csinálni. Emlékeztetnélek benneteket arra, hogy kormányzati fenyegetéssel, sikeresen leszorította, az üzemanyag árakat. Most ugyan megindult emelkedni. A héten háromszor emelték az árakat, és valószínű, hogy holnap is emelik. Nem is tudom a kedd, hogy maradhatott ki. Nincs igazatok! Nem azért emelkednek az árak, mert a választási kampánynak vége. Ennek, ennél komolyabb oka van.
  • Az úgy lehet hajjátok, hogy ezek a megátalkodott üzemanyag forgalmazók rájöttek, a főnök nem ér rá, ilyen piszlicsáré dologgal foglalkozni. Elég rossz híreket kap Németországból.
  • Tegnap esti nyilatkozatában azt mondta a mester (Rossi). Fél lábbal kiestünk az EB-n. Hát az óta két lábbal estünk ki. Ma reggel még hallottam olyat, hogy van matematikai esélyünk. Ez nem igaz, csak vigasz. A németeknek 6 pontjuk van. A svájciaknak 4. Mi, ha megverjük a skótokat, akkor 3 pontunk lenne. Azok után, hogy a skótok döntetlent játszottak, a mieinket simán verő svájciakkal, nem reménykedek a győzelemben. Olvastam. Ez a csapat nem érdemli meg, hogy pont nélkül jöjjön haza. Szerintem megérdemli. Sikeres, sikertelenségük után megkapják majd a pénzjutalmat.
  • Jut eszembe. Rossi mondta, hogy megpróbálták a németeket a szélekre szorítani. A németek mestere azt mondta, a szélekről próbálkoztak betörésekkel. Hát nem nagyszerű? Mind a két mester taktikai elképzelése megvalósult. Mi sikeresen kiszorítottuk őket. Ők sikeresen betörtek a szélekről.
  • Azért nem értem, hogy a sikeres felkészülést követően. A remekbe szabott edzőmérkőzések után, hogy kerültünk ebbe a helyzetbe, hogy a velünk egy csoportba tartozó együttesek részére edzőpartnerek legyünk. Én megértem Orbánt. Ilyen körülmények közt, nincs ideje üzemanyagárakkal foglalkozni. Nem elég a gazdaság mélyrepülése, még az EB szereplést is sikerként kell elfogadtatni. Ez nem lehet gond. A Fidesz igazán remek piár tevékenységgel dolgozik. Könnyíti a helyzetet, hogy minden hírközlés az ő kezükben van.
  • És akkor még Brüsszelből is rossz hírek vannak. Megbüntettek minket 200 millió euróra. Hát Istenem vesztettünk már ennél többet is. De ott van a két csajszi. Meloni, meg Le Pen. Nem ülnek egy csoportba vele. Nem tudom mit várt? Mind a két hölgy erősen orosz ellenes. Inkább a kapitalistákkal próbálnak kiegyezni, mint a kommunistákkal.
  • Nem is tudom, - hogy jut eszembe? Volt már egyszer a magyar népnek, nagy jó tevője. Úgy Hívták, hogy Rákosi Mátyás. Száműzték a Szovjetunióba. Olvashattunk már többször, olyan megközelítéseket, hogy Viktorunk valósít meg dolgokat Rákosi elvtárs elképzeléseiből. Lehet, annyira utálta a diktatúrát, hogy kedve lett kipróbálni. Mi a francot szerettek rajta? –appa. 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://appasztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr6118431607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása