appasztorik

Akarmi, mint egy szatócs bót

Debreceni anyák napi tüntetés 81/2024 (V.05.) töprengés

2024. május 05. 10:17 - appasztorik

  • Azt mondja a múltkor Brumi: Milyen ember az, aki anyák napjára tüntetést szervez? Ilyenkor az anyákat ünnepeljük. Tedd azt jó gyerek, - gondoltam. Nem vár téged arra a tüntetésre senki.
  • Mondom ezt egy ismerősömnek, hogy Lali mit mondott. Asszongya erre. Az anyák ott fognak tüntetni a fiaikkal! Jegyzem meg, ő sem fog ott tüntetni.
  • Brumi úgy mondta a Fidesz nem csinál ilyet. Itt teszem hozzá, minden hír csatornán, minden ünnepen térítenek. A templomban (református) kihirdetik, kire kell szavazni. Szégyenteljes Balog püspök zsinati felhívást adott ki. Igaz tüntetést nem szerveztek. Azt gondolom, sok szavazó elgondolkodott azon, menjen e szavazni. Nem hiszem, hogy ezzel sok szavazót fog veszíteni. Azt gondolom, a vér Fideszesek mennek, és szavaznak a Fideszre. A vér Fideszes kifejezést Kósa Lalitól vettem kölcsön (nagyon találó, jobb mint a hithű).
  • Azt látni kell, hogy ellenzéki összefogás nincs. Érzékelhető, utálják egymást mind. Cél uralkodni, a többi párton. Így van a kormánypártoknál is, de ott a keresztények elfogadják, de meg is hálálják nekik. Emlékeztetnélek benneteket. Az utolsó összefogás, akkor volt, amikor Torgyán Józsi bácsi visszaléptette embereit a Fidesz javára. Kétségtelen, a Fideszt egyre többen nem szeretik. Ez nem baj, hisz az ellenzék sem szerethető. Pedig, a vállalkozókat zsarolják. A táskás embernek kell a jövedelem fele, vagy jön a NAV ellenőrzés. Ezt a helyzetet, példaadásával a Fidesz vezetés teremtette.
  • Most térjünk vissza a debreceni tüntetéshez. A tér WEB kameráját az önkormányzat kikapcsoltatta. Ezzel azt sugallják, hogy a Fidesz fél Magyar Pétertől. Ez nagyon jó húzás. Ennek köszönhetően emberek sokasága áll vissza a Vér Fidesz táborba. Jegyzem meg, ez a mostani látszólagos térvesztés nem fontos. A 2026-os választás a fontos.
  • Második Péter (Zay után), de nevezhetjük III. Simicskának is, végzi a feladatát, ami biztosítja most is a Fidesz nagyarányú győzelmét. Sokan mondják, Peti kommunikációja olyan, mint a Fideszé. Szerintem nem véletlen. Végtére is Fideszes. A Fidesz azt mondja, Péter átállt a kommunista oldalra. Ez is sok szavazót hoz majd a Fidesznek. Előszedték mint bizonyitékot a múltból jog Erőss Pált. A nagypapa karrierjét cincálgatják. Szerintem jó jogász volt abban az időben.
  • Jut eszembe. A múltkoriban láttam egy posztot. Egy nyáltól fröcsögő fiatalember Nagy Ferót fényezte. Meg sem említette, hogy amikor elnyomták, akkor tévé és rádió műsorai voltak. A Kossuth díja után ő maga vallotta be, hogy dörgölőzött a hatalomhoz.
  • Összegzés gyanánt annyit. Egy pillanatig sem gondolom, hogy Péter veszélyeztetné a Fidesz hatalmát. Jól játssza a rábízott szerepet. Azt sem tudjuk, ha kikerül közülük valaki Brüsszelbe, - hová, melyik pártcsaládba csatlakozik be? Ennyi. -.appa. 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://appasztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr8018397017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása