appasztorik

Akarmi, mint egy szatócs bót

A hatalom hatalma 216/2023 (12.29.) töprengés

2023. december 29. 04:29 - appasztorik

  • Az óriási! Kimondhatjuk nyugodtan. Ha, jól csinálja. Mondok egy példát. A Mi sámánunk több dolgot megcsinál, amit annak idején Rákosi elvtárs megcsinált. Különösebben nincs ezen, mit csodálkozni. A történelem ismételgeti önmagát. Adódik ez abból, hogy az ember természete nem változik. Az viszont elgondolkodtató, hogy amíg a nép nagy barátját elfújta a népharag, addig a sámán él és virul. Vannak azért különbségek. Matyi bácsi alávetett mindent a Szovjetunió akaratának, még igyekezett is túlteljesíteni. Viktorunk viszont, csak a magyarok érdekeit tekinti szem előtt. Aztán azt csinál, amit bölcsességében jónak lát.
  • A WEF látszólag nem rendelkezik hatalommal, abban az értelemben, hogy felhatalmazása lenne. Hihetetlen mennyiségű pénz áll mögötte. Annál nagyobb hatalom nem kell. Mégis a pénz megszüntetésén dolgoznak. Ennek oka az, hogy mind az övék legyen. Nem kell nektek pénz! – elrakjuk előletek.
  • Azt gondolom megfelelő ráhatással, a legtöbb ország vezetése rávehető arra, hogy lakosságát beterelje a svábi karámba. Komfortos karám lesz az. Ott mindenkinek lesz egy kis kalickája, amiben boldog lehet. Gondoljunk csak Mézga Aladár és Blöki, Monomán bolygón történt kalandjaira. Magyarország kormánya természetesen biztosítja állampolgárai számára a demokráciát, az egyének szabadságát. Elszántan, a legvégsőkig harcol a Sorosista eszmék beáramlása ellen. Akkor inkább már a putyini eszmék.
  • Lássuk be. Putyin jó ember. Fel akarja szabadítani Ukrajnát, a kapitalizmus béklyóinak szorításából. Szegények az imperializmus uszályába keveredtek. Ha belepusztulnak, akkor is megmentik őket. A fejlett, civilizált Nyugat viszont nem engedi. Gondolni kell a jövőre. Milyen sok pénzt hoz majd a konyhára, egy romokká szétvert ország. újjáépítése.
  • Térjünk vissza Tiencsinbe. Természetes, sok minden más is elhangzott azon a találkozón. Többek között erőteljes hangsúlyt kapott, az emberiség legfőbb hülyítése, a nulla széndioxid kibocsájtás. Ez elengedhetetlenül szükséges. Ennyi hiányzik ahhoz, hogy az emberiség a teljes boldogság mámorában tespedjen. Mindent árammal kell működtetni. Varázs szó: a megújuló energia. Az éjjel, nappal ingyér gyön a napból. Senki ne kezdje számolgatni mennyi széndioxid kerül a levegőbe, amíg a megújuló energia rendszereket létrehozzák. Ezek elengedhetetlenül szükségesek. (Mellesleg jegyzem meg, hogy Soros például, szívesen ad hitelt e-töltők létesítéséhez). Ő is jó ember. Nem elgondolkodtató. Tele a világ a sok jó emberrel. Az egyszerű emberek, egyre rosszabbul élnek. A történelem tanúsága szerint, akkor megy a legjobban a hatalomnak, ha népet a létminimum környéki állapotban tartja. -.appa.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://appasztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr6418290579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása