appasztorik

Akarmi, mint egy szatócs bót

Mit akar a WEF? 212/2023 (12.25.) töprengés

2023. december 25. 06:09 - appasztorik

  • A WEF dobálózik a szavakkal, hogy elhitesse velünk, milyen jó is lesz Nekünk. Röviden. Nem lesz semmink, de jól élünk. Mellesleg jegyzem meg, az emberiséget mindég is azzal hitegették, milyen jó is lesz neki. Most tényleg a javukat akarják! Aztán sose az lett belőle, amit ígértek. Teszem hozzá, most is a javainkat akarják, hisz nem lesz magán vagyon.
  • Elgondolkodtató azért. Milyen alapon osztják majd a lakást? – az élelmet? A szociális juttatásokat, az egészségügyi ellátásokat? Visszatérünk egy modern rabszolgatartó társadalomhoz? A minap leírtam, a WEF célját. Nézzük már meg újra, az imént felvetett kérdések tükrében. Közel sem érint mindent ez a pár kérdés. Ez csupán annyi, hogy megkapargattam a jeget az ablakon, és kikukucskáltam, a zord jeges világra.
  • Mit is akarnak? 1. Elérni az állami és a magánszektor összefonódását. Magyarul mindent államosítani. Na-de, ezért cserébe meg kapsz mindent ingyen. 2. A technokrácia vegye át a hatalmat az államoktól. Magyarul. Megszüntetni a nemzetállamokat, vagyis minden állam vagyona egy nagy irányító szervezet kezébe összpontosul, ami a technokrácia.
  • Nézzük meg, akkor mi is az a csodálatos és az emberiség számár kívánatos technokrácia, ami felé Schwab (írom ez után magyarul, hogy Sváb) terelget minket. Nos, ez: „Egy olyan kormányzati rendszer, amelyben a döntéshozókat a lakosság választja meg, vagy az adott felelősségi körbe tartozó szakértelem alapján nevezi ki, különös tekintettel a tudományos vagy műszaki ismeretekre”. Vagyis a WEF feltalálta a kommunizmust. Na, ezért kár vót Lenin műveit kihajigálni. Mennyit dógozott pedig rajta. Most gyött Sváb, oszt kitalálta a nagy újra indítást (Great Reset). Mellesleg, évtizedek óta veszkődik vele. Nem tagadhatjuk, hogy halad vele. Igen ám, de ezzel törlődik, ami előtte volt. Hová állítja vissza a társadalmi rendszereket? Honnan indulunk újra? Ja, a mostani tervek szerint ez 2030-ban indul(na).
  • Kérdezhetnénk, - mit akar ez a Sváb? A döntéshozókat most is a lakosság választja. Azok meg most is a szakérő kormányokat hoznak létre. Komolyan! Hallottatok már valaha is olyan nyilatkozatot, hogy megbeszélem a haverokkal Ki, - mit vállal a kormányban?
  • Na, ne ijedjetek meg! Nem gyön vissza a „kommenizmus”. Ez az új rendszer ellentétben áll a képviseleti demokráciával. Ott ugyanis, az elsődleges döntéshozók választott képviselők. A technokrácia meghatározásakor, azt olvashattuk „Egy olyan kormányzati rendszer, amelyben a döntéshozókat a lakosság választja meg”. Ezért replikáztam: most is a lakosság választja. Érdekes kitétel a meghatározásban, „ez nem feltétlenül jelenti a megválasztott képviselők megszüntetését”. Így egymás mellett olvasva furcsa. Ellentmondásnak tűnik. Nyilván az is. Sok elgondolkodtató és számomra ellentmondó dolog jelenik meg. Igazából a arra megy ki a játék, hogy a Föld egy központi gazdasági irányítás alá kerüljön. Teszem hozzá, vannak más furcsaságok is. -.appa.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://appasztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr8818287865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása