appasztorik

Akarmi, mint egy szatócs bót

Gondolódzkodás Ady írása nyomán IX. 191/2023 (11.30.) töprengés

2023. november 30. 05:44 - appasztorik

  • Szeretett testvéreim, akik vagytok a hitben. Meg még abban a tévhitben, hogy a legutóbbi írásomban félrebeszéltem. De nem. Nekünk Kelethez kell csatlakoznunk. Ez az út vezethet a magyar felemelkedéshez. Nekem ne higgyetek,- de higgyetek Orbán Viktornak. Emlegettem már Én, hogy a Mi szeretett, jobb ha úgy mondom szeretve tisztelt miniszterelnökünk beszédet mondott a Magyar Állandó Értekezlet ülésén a Várkert Bazárban 2023. november 17-én. Nagyon ötletes rövidítése van (MÁÉRT). Ezt úgy gondolom el, hogy állandóan értekeznek a máért, így osztán nem érnek rá a jövőn dógozni. Mondhatjátok, hogy magyar metalitás, de végül is ez gyakorlatilag, egy magyar-magyar találkozó. Akkor meg, milyen mentalitása legyék. Hát, de nem?
  • Hát nem bizony! A miniszterelnök úr kimondta a tutit. Abbúl megláthassátok, hogy mijér is kell Nekünk Kelet felé venni az irányt.
  • Azt mondta, hogy 2030-ra a világgazdaság vezető ereje úgy alakul, hogy a legjobb tízben egy európai ország lesz, Németország. Még benne lesz az USA is. A többi más lesz. Ezért kell Nekünk beszállni az akkumulátorgyártásba. A németek itt fogják gyártani az elektromos autókat. Ha minden igaz, addigra már Paks II. is termel áramot. Ezt meg, Én mondtam.
  • Kicsit elgondolkodtam, hogy a rohamléptekkel növekvő áramfogyasztást hogy fogják előteremteni. A Paks I. sem üzemel a végtelenségig. Legalábbis azt gondolom.
  • Megint szólt a rádió, hogy tőccsem mán ki a konzultációs anyagot. Itt a környéken nem kapta meg senki. Arra hivatkozott, hogy a Gyurcsány korszakban, úgy táncoltak, ahogy Brüsszel fütyült. Nagyapám szerint, aki fizeti, a zenészt annak a nótáját húzzák. Ebbűl a következik, hogy a többiek arra táncolnak. Meg-hogy fogaggyuk be a migránsokat. A migrációs válság igazából 2015 óta van. Igaz 2010 óta emelkedett a szám. Oszt a jutott eszembe, - mi köze a Gyurcsány korszaknak a 2010 utáni időkhöz?
  • Még a végén igaza lesz Ady Bandinak. „új magyar társadalom, az elámítottak, a becsapottak, a kijátszottak, a túlfejlődött magyar lelkek, a vértanúságra kiválasztott magyarok.”
  • „Élén az új magyar társadalomnak állnak az ordító táltosok”. Meg az ő betanított igriceik. Azt mondta Bandi: „Akinek a homlokán ott vigyázatlankodik a Gondolat, …akire rábizonyul, hogy szívesen áldozott az Eszme idegen és ékes isteneinek: az elveszett. Azt belesüllyesztik a mélységes, a piszkos, az örvénylő árba. Ave Caesar, morituri te salutant. De a halál előtt hallgass meg bennünket Hunyadi János fia.” De Jani bácsi fia, az erdélyiek királya. Nekünk Istvánunk van, aki Máriára bízta az országot. -.appa.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://appasztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr5518270373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása