appasztorik

Akarmi, mint egy szatócs bót

Az olajoshal főzés segédeszközei

2015. január 20. 17:03 - appasztorik

Minden halevő részére tettem fel ezeket a képeket. A recept felrakásakor erősen variáltam, mi több még reménykedtem is, (azt is erősen) hogy sikeról felraknom ezt a két képet. Az erő nem volt velem. A kitartás meghozta gyümölcsét és alant láthatóak az eszközök.

dscf5783.JPG

Egy saválló anyagból készült rács. Átmérője 19 centiméter. (természetesen a méret lábas függő) A felhasznált savas anyag miatt, más fémet nem javasolok. Alumíniumot, rezet semmiképpen sem.  Főleg, hogy nagyobb halak főzése esetén tehetünk bele kb. 20 milliliter 5%-os ecetet.

dscf5784.JPG

Amint az jól látszik, a rács teljesen befedi a lábos alját. Ilyen egyszerű eszköz igénye van a főzésnek.    -.appa.

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://appasztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr787092185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása