appasztorik

Akarmi, mint egy szatócs bót

Ne higgyünk a hamis prófétáknak 134/2024 (VIII.12.) töprengés

2024. augusztus 12. 06:50 - appasztorik

  • Ezt még szabadságom előtt kezdtem írni. Aztán úgy döntöttem, hogy az nem kikapcsolódás, ha ostoba politikusokról irkálok. És nagyon jól döntöttem. Írtam a tavalyi horgászatok beszámolóit. Igaz. Többször megfordult a fejemben, - ezt megírom. Aztán azt mondtam: ugyan minek? Nem változik itt meg semmi két hét alatt. Marad a néphülyítés, a szegénység, és természetesen, ami ezzel jár. Ehhez kell, hogy higgyük. Mi vagyunk mindenekfelett. Hitler elvtársnak is voltak ilyen gondolatai. Aztán úgy járt, ahogy járt. A Mi népünk a legjobb. Ezért vagyunk Mi, mindenekfelett. A nagyság gondolata benne van az emberiség agyában. Az ÚR tette bele. A kiválasztott nép, a zsidóság volt. Eszmeiségünk, onnan származik. Az izmaelitáké is. Ne higgyünk a hamis prófétánknak.
  • Orbán új világrendet jövendöl, ami a magyaroknak nagy jót hoz. Hagy jövendöljek Én is. Bizony mondom Néktek! Nincs az a sok jó, amiből az egyszerű emberek is részesülnének. Ami pénz bekerül az országba, az azonnal megy a NER barátok zsebébe. Itt van a kínaiaktól felvett kölcsön. Mind lehívták. El is osztották. Rossz nyelvek szerint egymás között. És akkor mi van? Akkor is az ország javát szolgálja. Legfeljebb külföldi bankokban van elhelyezve. Részletkérdés. Jut eszembe. Állítólag 2027-ben megadjuk. Sok idő van még addig. Majdcsak lesz valami. Az egyszerű embereknek a növekvő nyomor jut. De, ezt sikerként hirdetik majd ki. A nagy tudatlanságban, és nagy szegénységben élő emberek, örömmel hallgatják majd a mindent értünk tevő Orbán Viktor hazugságait. A baj az, hogy az összes politikusunk azt tervezi, hogy ő kerül hatalomra, és az ő haveri köre lesz milliárdos. A menő magyar vállalkozások állami támogatás nélkül éhen halnának. Nem tudják, meg sem próbálják teljesíteni a piac feltételeit.
  • Jut eszembe még egy nagy emberünk. Lázár Jankó. Ő is egy hazudozó. Közlekedésünkben a problémák abból adódnak, hogy elavult a vasút infrastruktúrája és járműparkja. Kellett volna költeni a karbantartásra. Alkatrészekre. A Siemens Desiro-kat, nem kivonni kellett volna a forgalomból, hanem megjavítani. Drága hozzá az alkatrész. Hát! - na, ja. Drága volt az akkor is, amikor megvették. Valószínűleg akkor, aki megvette, annak megérte. Többször említettem már, hogy a MÁV karbantartó munkavállalói sincsenek elegen. Szóval a pénzt nem lenyúlni kellene a haveri körön keresztül, hanem karbantartásra, javításra fordítani. Azt, már ugye, ne is mondjam, hogy a vasúttal kapcsolatos kérdésekben szakemberekre kellene hallgatni. Nem olyan dolgokat megcsinálni, ami valakinek az eszement agyából kipattant. Elég a Budapest-Belgrád vasútvonalra gondolni. Ez a beruházás sosem térül meg. Megfordult a fejemben. Egyáltalán elkészült? A régi kabaré fordulattal élve. Egyáltalán igen, - de a vasút még nem. Jaj! Említsem már meg azt is, a Volán nevét is meg akarja szüntetni a Mi Jánosunk. MÁV (Magyar Állam Vasutak) lesz csak. -.appa. 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://appasztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr9018464755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása