appasztorik

Akarmi, mint egy szatócs bót

A WEF és a korona     75/2024 (IV.28.) töprengés

2024. április 28. 05:57 - appasztorik

  • A minap írtam, hogy Sváb 2019 októberében, mondhatni váratlanul járványtervezési gyakorlatot hajtott végre. Teszem hozzá, ez lehet fordítási hiba. Mindenesetre Én úgy értelmezem, hogy elszólás. Az emberiség túlságosan elszaporodott. A technológia fejlődése miatt nincs szükség ennyi jobbágyra és rabszolgára. A járvány kirobbanása után Sváb nyíltan dicsekedett előrelátásával. Csalhatatlan jósnak feltűntetve magát. Tegyük hozzá. Könnyű úgy, hogy meg van tervezve a dolog. Csak be kell teljesíteni a jóslatot. Ez nem összeesküvés elmélet. Sorolom, - miért nem?
  • Nemzetközi szervezetek, mint az Egészségügyi Világszervezet (WHO), már évek óta más intézményekkel együtt rémisztgetik az emberiséget, hogy az emberiség vesztét okozhatja a korona vírus. Bármikor átugorhat az állatokról emberre. Eközben próbálkoztak a madár influenzával és a sertés influenzával. El kell ismernünk, hogy a madarakkal történő ötlet jónak tűnhetett. Madarak hozzák, viszik át a határon. Vagyis hiába zárják le a határokat, a légteret, az a madarakat nem akadályozza meg abban, hogy terjesszék a betegséget. Készítettek is vakcinát, de az emberek nem vették fel, elég nagy számban. Kellett tehát egy hatékonyabb vírus, ami ellen a vakcina felvételét kötelezővé tehették.
  • Ha odafigyelünk a hírekre, akkor hallhatjuk, most is azt nyomatják, hogy súlyos járvány törhet az emberiségre. Tehát az új nagy járvány vírusa fejlesztés alatt van, vagy már ott lapul a páncélszekrényben és kieresztésre vár.
  • A nagy gyakorlat harmadik résztvevője a Járványügyi Készenléti Innovációs Koalíció (CEPI) volt. Ez a szervezet a Világgazdasági Fórum (WEF) 2017. évi, Davosban tartott éves találkozóján alakult). Ezen a találkozón neves személyek, figyelmeztették az emberiséget az elkövetkező járványok kockázatára. Köztük Bill Gates.
  • Akkor már lefutott dolog volt a járvány. Legalábbis erre utal az, amiket elmondtak.

1./ A betegség olyan sűrűn lakott helyen alakul ki, ahol a gazdasági fejlettség az embereket és a vadvilágot együttélésre kényszeríti.

2./ Gyorsan és csendben elterjednek az emberek utazási szokásainak és a kereskedelmi hálózatoknak a kiaknázásával. Jegyzem meg, ez be is jött. Az USA ifjúsága Fort Lauderdale-be ment bulizni a járvány kezdetekor. Valamiért úgy vették, hogy az amerikaiakra a vírus nem lesz hatással. A terv tényleg ez lehetett, de a vírus gyorsan mutálódott, és 2021. július 11.-ére az USA-ban fertőződtek meg a legtöbben, a Johns Hopkins Egészségbiztonsági Központ adatai szerint (emlegettem őket a járványtervezési gyakorlatkor).

3./ „Több országba eljutnak az elszigetelés megakadályozásával.” Véleményem szerint ez a pont a legérdekesebb. De nem így lett lebonyolítva. Mikor Xi Jinping kijelentette, hogy az elszigetelés náluk bevált, akkor az országok a bezárkózás mellett döntöttek. Tegyük hozzá, Trump azon volt, hogy csökkentsék a bezárkózást, mert az visszavetette a gazdaságot.  -.appa.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://appasztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr8518391761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása