appasztorik

Akarmi, mint egy szatócs bót

Kimaradt napok  72/2024 (IV.19.) töprengés

2024. április 19. 05:50 - appasztorik

  • Úgy történt, hogy leánykám hazalátogatott egy hétre. Menjünk akkor ide-oda. Mentünk. A főhadiszállás Zsuzsánál volt. Természetesen vittem magammal laptopot. Nem vagyok Én hülye. Az más kérdés, hogy nem vittem a tápkábelt. Így aztán, ami eszembe jutott fecnikre írtam. Később jelenik meg posztban. Nem meglepő nálam az ilyesmi. A következő is ilyen.
  • Márki-Zay Péternek Tulajdonítják a következőket: „nyilvánvaló, hogy a kormányfő megszegte az ígéreteit, még az sem igaz, hogy nem jöttek migránsok, nem zártak be iskolákat, kórházakat, vasútvonalakat. Magyarországról csaknem 1 millió ember távozott, Ukrajnába fegyverszállítmányok mennek, migránsgettók alakulnak ki, sokakat félelemben tartanak, bűnözőknek adnak kegyelmet, de a rendszernek hamarosan vége lesz, félnek attól, hogy „lógni” fognak. Úgy vélte, olyan hetek következnek, amikor „a sötétben tartott Fideszes szavazókhoz” is eljut az igazság, és ez az, amitől a legjobban félnek”.
  • Mit akart ezzel mondani? – a 2022-es megváltó. A legjobban attól félnek, hogy a Fidesz hithű szavazói megtudják a fennebbi felsorolást. Nem tudom hol él Márki? A Fidesz minden szavazója jól tudja, hogy nem tartották be ígéreteiket. Ebből nem csinálnak problémát. A Fidesz propagandának megfelelően, ők is hirdetik: nem tartották be, amit ígértek, de náluk nincs jobb. A dollár baloldalra nem szabad szavazni! Egyébként meg, akinek nem tetszik a Fidesz, az nyugodtan elmehet. Semmi szükség sincs ebben a boldog országban az elégedetlenkedőkre.
  • A „megváltó” egy kis magyarázatra szorul. Az első volt Simicska Lajos. Meg is váltotta a Fidesz 2/3-os jegyét. Bonuszként szétzilálta a Jobbik Magyarországot. A pártról beszélek, bár kétségtelen, akkor még Magyarország is jobb volt. Aztán jött Márki. Zajongott erősen. Nem tudni mi módon nyert? Tudni. Karácsony átadta neki a helyét. Klárikát legyőzte, hozva ezzel a Fidesz számára, egy újabb 2/3-ot. No, de aggodalomra semmi ok. Három a magyar igazság. Itt a harmadik megváltó. Magyar Péter. Igaz, most nincs tétje a választásnak, de ettől még, jobban összekuszálhatja a gyakorlatilag nem is létező ellenzék sorait.
  • A Fideszes önkormányzatok élvezik a lakosság bizalmát. Elterjedt, hogy a Fideszes polgármesterek által vezetett települések fejlődnek, mert nyerik a pályázatokat. Ez annyira beleégett az emberek tudatába, hogy ebben reménykednek most is. Dacára annak, hogy Misu bejelentette 675 milliárddal csökkentik a beruházásokat. Nehogy azt higgyétek, hogy ezt az akkumulátor, vagy az autógyáraktól veszik el. Nem bizony. Az ő beruházásaik továbbra is támogatja a kormány. Mennek az útépítések, a vasútépítések. A nertársak vállalkozásainak kitömésére is lesz pénz. Megmondom mire nem lesz pénz. A városok és a falvak fenntartására. Tovább romlanak a falvak és a városok, amúgy is lepusztult közterületei és útjai. További pénzeket vesznek el az iskoláktól. Ezzel is kényszerítve őket arra, hogy legyenek egyházi fenntartásúak. Kevesebb pénz jut majd az egészségügynek. Pedig ott tartunk már, hogy szegény afrikai országokkal van egy szinten. Tovább romlik majd az oktatás finanszírozása. -.appa. 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://appasztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr2118384655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása