appasztorik

Akarmi, mint egy szatócs bót

Gondolódzkodás Orbán bukásáról  56/2024 (III.20.) töprengés

2024. március 20. 06:56 - appasztorik

  • Szeretett testvéreim akik, vagytok a hitben. Meg még abban a tévhitben, hogy vége, nemzetes urunk tündöklésének. Egyesek a Márkiban, mások a Magyarban bíznak. Reménylik, hogy eljövend az újkor hajnala. És tényleg jő is, lévén ma a napéjegyenlőség.
  • És ím, Én is látom szemeimmel, hogy jön a hajnal. Kitekintvén az ablakon látom, hogy már dereng az ég alja. Öt óra tíz, és a fekete felhők ellenére pitymallik. Egünkön, a fekete felhő állandósult.
  • Drága testvéreim, ne reménykedjetek a korai napkeltékben. A minap mondta be a kislány a rádióban, jövel megint az óraállítás. Az Európai uniónak nem volt érkezése dönteni a kérdésben, hogy melyik időt is tartsuk meg. Mintha nem lenne mindegy? A nap akkor kel, és akkor nyugszik, amikor a járása adja.
  • De nem értem harcos nemzetes urunk sem. Miért nem áll ki elejbük, ahogy szokott, zsebre dugott kézzel heréit vakargatva, oszt mondaná meg: Mi Magyarok nem lacafacázunk! Döntöttünk. Nálunk úgy fognak járni az órák, ahogy Mi akarjuk! Ha hinni lehet Trumpnak, akkor mindenben Orbán dönt. Ő a főnök. Számomra, ez eddig is evidens volt. Itt most, megmondom nektek, miért nem áll ki bátran. Nem érdekli. A nertársaknak ebből semmi haszna sincs. Ki nem szarja le? - ha nincs belőle pénz. E miatt neki sincs ideje az óra állításra.
  • Elárulok nektek egy titkot a kéz zsebre dugással kapcsolatban. Nem úgy van az, mint az átvett fennebbi rosszindulatú híresztelés terjeszti. Nagyon jól tudjátok, ő a nemzet sámánja (is). Azt is tudjátok, hogy mindég a nemzetért tevékenykedik. A zsebében van egy szerencsehozó talizmán, amit állandóan mozserálgatni kell ahhoz, hogy ez a nagy jólét fennmaradhasson Magyarországon. Most már tuggyátok!
  • Most megtuggyátok azt is, Ti hiszékeny lelkek, - miért balga hit várni Orbán bukását? Nézzük az elejétől. A jobbágyság, a rabszolgák részéről van egy ábrándos vágy arra nézve, hogy az unortodox orbáni demokrácia megszűnjön. Ennek bekövetkezésére az érvényes törvények betartása mellett semmi esély sincs. Segíthet még ezen egy kis rendszer kiesés is, szavazat számlálás közben, amint volt már erre példa.
  • E miatt az igény miatt,­ mindenképpen érdemes választás előtt fennen hirdetni, hogy megvan a tuti módszer Orbán megbuktatására. Régebben olvastam, hogy Márki-Zay internetes képzést tart a győzelem módszerének ismertetéséből. Jó pénz lehet ebben, hiszen sok reklámot el lehet adni egy ilyen felületen.
  • Tegnap hallom, hogy robbant a bomba. Vége Orbánnak, és a rendszerének. Magyar Péter elindult! Hová indult el? – ötlött fel bennem a gondolat. Testvéreim gondoljátok végig, - milyen választások lesznek. Tavaly már tudtuk, 2024-ben az Európai Parlament képviselőiről és az önkormányzatok irányításáról szól a választás. Mivel nem herdáljuk a pénzt. Megvan annak a megfelelő helye, a kormány egy napra rakta a két választást. Erre lehetőséget adott az alaptörvény 11. módosítása.
  • Ki hová indul? Márky, gondolom polgármester szeretne lenni. Magyar, gondolom Brüsszelbe szeretne menni. Szeretett testvéreim gondolkodjatok el ezen. Orbán nem akar polgármester lenni, és brüsszeli képviselő sem. Neki elég, ha marad a hatalomban. -.appa. 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://appasztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr2418358499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása