appasztorik

Akarmi, mint egy szatócs bót

Amik történtek  141/2024 (VIII.26.) töprengés

2024. augusztus 26. 09:06 - appasztorik

  • Hajjátok? – történnek itt a dógok, Én meg nem nagyon reagálok rájuk. Na, de most. Olvastam, hogy Karácsony támogatja az olimpiát. Ennyit olvastam! Nem érdekelt. Hún van még karácsony? – ahogy Regős Bendegúz mondotta volt. Ettől még kíváncsi vagyok, - mi volt az álláspontja, amikor – nagyon helyes módon – elvetettük az olimpia megrendezését. Ez most, - valami benyalás féle Viktornak? Vagy úgy van vele, - akárhogy is, de Budapest épül vele.
  • Na, az olimpiáról jut eszembe. Hatalmas hazugságot olvastam, az egyik kormánylap híradásában. Igaz, az e féle híradás nem szokatlan a kormány portáloktól. Azt írják, Szűcs Luca a párizsi olimpia egyik legszebb atlétája. Ilyen dolgot írni. Tévedés ne essék. Szűcs Luca valóban széplány. De! – nem atléta, hanem vívó.  
  • Tűzijáték vót augusztus 20.-án. Olvastam előtte, hogy Közép-Európa legnagyobb tűzijátéka. Mert, hol volt még azon a napon tűzijáték? – merül fel a kérdés. Külön buli, hogy megjött az eső. A katasztrofális bizottság (operatív törzs) válság tanácskozott. Meg is hirdették, hogy az emberek menjenek az eső elől fedett helyre. Hát persze! – ott hagyni a jó helyet. Azt nem merték vállalni a törzsfőnökök, hogy elmarad. A hiányzott vóna még? Mit szólt vóna a miniszterelnök úr? Lehet valaki állása bánta volna. A jó állásokat meg kell becsülni. Így aztán egy óra késéssel tüzeskedtek. Gondojjatok mán bele! Ott van az a sok robbogatni való. Arra várt csak, hogy a sok mérgező anyag a levegőbe kerüljön. Meg az emberek tüdejébe.
  • Másnap Orbán hazajött nyaralásából. Rossz nyelvek szerint, nem mer az ünnepeken itthon tartózkodni. Ha itthon van, akkor lemegy vidékre. Nem követem, mikor hová megy. Mert megy ez annyit, mint a furmányos ló. Felőlem, fel is Csút, meg le is Csút.
  • Jut eszembe. Gólyatábor botrány. Mert megint volt. A Sunshine rádió új embere, semmi kivetnivalót nem talált a történtekben. Ez egy csapat építés. Az összetartozás kiépítése. Akinek nem tetszett, az hazamehetett. Én azt gondolom. Az lett volna korrekt, ha úgy hirdetik meg: gyógyszert és óvszert a táborba tilos behozni. A pénteki új ember, még azt is kifejtette, hogy el vannak kényelmesedve. Jönnek a luxusból. Én, maradi vénember azt gondolom. Itt, az emberek megalázásáról, megtöréséről és lejáratásáról volt szó. Ez társadalmi szokássá válik. A munkahelyeken, és a hivatalokban. Olykor tapasztalható ilyesmi, a hivatalnok részéről, az ügyfél felé. Azt gondolom, nem kellene az ügyfeleket lenézni. Az ügyfél nem ért a jogszabályokhoz, a belső szabályozásokhoz. Embernek kellene tekinteni Őket. Ilyen egyszerű lenne. Fura módon. A megértés, a segíteni akarás egyre fogyóban van, ebben a szentéletet hirdető világban. -.appa. 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://appasztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr1118473365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása