appasztorik

Akarmi, mint egy szatócs bót

Ne szidjátok Orbán Viktort 116/2024 (VI.26.) töprengés

2024. június 29. 13:03 - appasztorik

Na, hajjátok! Nekem igazán kár töprengeni. Elfejtettem feltenni ezt a t

  • Nem választási kecsegtetés volt, hogy megindultak lejtmenetbe az üzemanyag árak. Tudom, hogy most hegymenetbe vannak. Nem is kicsiben. Én a választás előtti áresésről beszélek. Na, a miatt ne szidjátok szegényt. meg a miatt se, hogy rosszul esik neki. Hogy nektek meg az áremelés esik rosszul. Az nem ő miatta van.
  • Nem bosszút állt, hogy nem teljesen úgy alakult a választás, ahogyan azt ő remélte. Honnan tudjátok, hogy ő mit remélt? Nagy jobboldali előretörést. Meg is volt. Nem teljesen úgy, ahogy ő remélte. Nem lett a nagy európai jobboldali vezető. E miatt, - miért verné el rajtunk a port?
  • A nagy üzemanyag áremelkedést a gazdasági körülmények indokolják. Hogy akkor mégiscsak őt kell szidni! Szó sincs róla. Ne dőljetek be annak a mesének, hogy mindent ő határoz meg. Még akkor se, ha tényleg úgy van. Vagy úgy lenne? De nem úgy van. Annyi államtitkár, meg államtitkár helyettes van. Soknál, azt is megmondják, - miért felel? Soknál nem is értem, - miért kell azért felelni? Vagy pont fordítva. Az elhibázott döntésekért, - miért nem kell felelnie senkinek? Megmondom Én azt is. Mikor kitalálták, akkor még jó ötletnek tűnt. Tehet róla valaki, hogy ilyen hírtelen változik a világgazdaság. És pont a Mi kárunkra.
  • Amúgy jól csináljuk a dolgainkat. Még túlontúl jól is. E miatt aztán az Unió betart Nekünk, a helyett, hogy megfogadnák a tanácsainkat. Nem kedvelnek Minket, mert orosz,- és békepártiak vagyunk.
  • Jut eszembe az uni-jóról. Jó annak, aki kikerül. Mást ne mondjak, mint Magyar Petike. Na, Ő fog ott Minket képviselni. Ha jól képvisel Minket, akkor 2029.-ig ott lehet. Nehogy úgy járjunk vele, mint Szájer Józsikával. Sok évig jó volt. Míg meg nem ugrotta a csatornát. Peti nem olyan. Néha kicsit kötekedő. De Ti is azok lennétek, ha egy világos pillanatotokban, rájönnétek mennyi lóvét ittatok el. Kint Brüsszelben a munka vár rá. Építi a pártját. A TiSza szabályozással elfoglalja magát. Jut eszembe. Mi lenne? - ha botrányos viselkedése miatt a párt etikai bizottsága felelősségre vonná. Mi lenne ha? – kizárnák a pártból az alelnök urat. Akkor a lista második helyezettje menne Brüsszelbe? Mit csinálna szegény Petike? Se párt, se posztó. (Juj, de bosszantó). A zárójeles rész, csak a rím végett íródott.
  • Aztán itt van a Torczkai Laci esete. Ő meg, fogta magát, és lemondott a brüsszeli nagy lóvéról. Dicsérik erősen, hogy íme, ő belátta, hogy nem EU-kompatibilis. Tuggyátok, megfogalmazódott a fejecskémben egy kérdés. Melyik képviselőnk EU-kompatibilis. (Megint csak a rím végett). Hatalom vágyában, kicsit sem dilis. -.appa. 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://appasztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr8918437595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása