appasztorik

Akarmi, mint egy szatócs bót

Energiaital a fiataloknak   66/2024 (IV.04.) töprengés

2024. április 04. 08:47 - appasztorik

  • Kérdem Én, - akkor mitől lesznek energiával teltek? Mert könnyű azt mondani, hogy ne igyák! De már rászoktatták Őket. Jönnek ki a boltból. Egyik kezükben, amit megisznak az iskolába menet. A másikat, teszik be a hátizsák zsebébe. Az majd elfogyasztódik napközben.
  • Kiderült, hogy egészségtelen, úgyhogy törvény lesz ellene. Fiatalkorúak, nem vásárolhatják. Igen. Pont úgy, mint a cigarettát. Azt gondolom, az energia italt is, ki kellene venni a boltok forgalmazásából. Azt is meg kell szavazni, hogy csak a Nemzeti Dohányboltokban lehessen venni. Azzal helyre állna a világ rendje. Na, ezt is megoldottam.
  • Hogy jut ilyen marhaság az eszembe? Nem marhaság ez. Reggel a hírolvasó kislány mondta a Sunshine rádióban, hogy törvényjavaslat lett beterjesztve, ebből a célból. Mi pedig mindenben csatlakozunk az unió kezdeményezéseihez. Tényleg mindenben. Még azokban a dolgokban is, amit kormányzati szinten fennen hirdetünk, - na, Mi Magyarok, azt biztos, hogy nem szavazzuk meg! Aztán valaki, ha utána olvasgat, akkor kiderül, hogy bizony, hogy megszavaztuk.
  • Jut eszembe, a rádióról. Mekkora részesedése van vajon, a drog piacon? Itt most, a legális drogokra gondolok. Reggel, de napközben is elhangzik, hogy koffein löket. Valamelyik este kövimari is azt tanácsolta, hogy neki ilyen időben a koffein segít. Akkor ez kedden lehetett, mert akkor volt cudar idő.
  • Jut eszembe. Ma reggel a kérdés az, hogy a 16 fő közül, akik a személyzethez tartoznak, - hány fő dohányzik. Nem lett meghatározva, - a hevítéses, elektromos cigaretta beletartozik e? Érdekelt. Hívtam a Sunshine rádiót. Először pillanatnyilag (sokszori hívás) nem volt kapcsolható. Most meg nem vették fel. Hagyom, nem kísérletezem tovább.
  • Mellesleg elárulom Nektek, hogy semmivel sem egészségesebbek az újabbnál újabb füstöt, ködöt előállító készülékek használata. Más technológiával, más úton valósítják meg a szervezet károsítását. Vagyis a cél megvalósul.
  • Mi jutott még eszembe? Az energia italokkal kapcsolatban. Lehetne gyártani, és bizonyára fognak is, olyan italt, ami nem tartalmazza a koffeint. Ami lényeges, a függőség könnyen kialakítható. Gondoljatok csak a kólákra. Már régen kapható mindenmentes is. Mégis van, aki erre esküszik, a másik meg amarra esküszik. A lényeg, hogy benne van az a cucc, amire a függőséget ki lehet alakítani. Találhatóak erre a célra különböző édesítőszerek.
  • Egyébként meg gondoljátok végig. Az embernél bármire kialakul a függőség. Így a gyors kajákra is. Vagy a rántott csirke mellre. Az ételeknél besegít, az adalék. A csirkemellnél valószínűleg a hormonok, amikkel a csirkét felpumpálják a megfelelő súlyra. -.appa. 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://appasztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr1318370515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása