appasztorik

Akarmi, mint egy szatócs bót

A WEF Tiencsiben 211/2023 (12.24.) töprengés

2023. december 24. 05:40 - appasztorik

  • Tegnap azt mondtam, hogy Schwab önjelölt próféta. Azért nem is annyira önjelölt. Mostani pályáján Henry Kissinger (Aki most novemberben hunyt el 100 éves korában) indította el.
  • Lássuk a tiencsii három napot. Az első dolog: tovább folytatják a Schwab által megírt Great Reset célkitűzéseit. Ezt mindenképpen megvalósítják. Cél: el kell érni az állami és a magánszektor összefonódását. Ez azt jelenti, hogy a technokrácia, fokozatosan átveszi a hatalmat az államok felett. Végső cél, a nemzetállamok megszüntetése. Úgy néz ki, ez visszavonhatatlan, megvalósítandó cél a WEF számára. A felnövekvő generációkat, a sok okos masinával belenevelik abba, hogy fogadják el a magántulajdon megszüntetését.
  • Ez, Nekünk öregeknek elképzelhetetlen. Annyira megszoktuk, hogy pénz van Nálunk. Van olyan ismerősöm, akinek nincs bankkártyája, mi több bankszámlája sincs. Egyszer fektetett be, oda is lett minden pénze. Az ilyen embert nehéz lesz meggyőzni, - nem kell Neked pénz! A nélkül is meg lesz mindened. Nos, látszanak ennek előjelei. Elnézem a fiatalokat a boltokban. Okos kütyüjét odafordítja a pénztáros felé és az árú már ki is van fizetve. Nekik, már nincs bankkártyájuk. Egyébként Kínában is az okos telefonos fizetés dívik.
  • A második dolog: Kínának egyre nagyobb szerepet szán a WEF. A három nap során több megállapodást kötöttek, ezekben Kína kiemelkedő szerepet kapott. A több mint 25 kezdeményezés nagy részében Kína benne van. Erre csak felfigyel az ember. Ez nem jelent mást, minthogy a WEF, ami a legbefolyásosabb globalista szervezet, Kínára építve képzeli el a világgazdaság fejlődését. Ezt a nagyhatalmat tekinti annak, ami segíti világmegváltó céljaik elérésében.
  • Nekem, külső szemlélőnek kétségeim vannak azzal kapcsolatban, hogy Kína politikai és társadalmi megnyilvánulásai, követendően demokratikusak lennének. Sajátságos társadalmi és politikai modell szerint élnek. Az vitathatatlan, hogy a Föld legtöbb országa igyekszik fejleszteni velük a kereskedelmi és gazdasági kapcsolatokat (Kivétel az USA. Ha tehetnék, ők legszívesebben letörölnék Kínát a térképről). Mi magyarok is erősen dörgölőzünk Kínához. Ez érthető is. Mi van akkor, ha megszűnik a „Putyin trójai falova” szerepünk az unióban. Esetleg megunják a Viktori vétókat. Akkor már az autógyárak, és az akkumulátor gyárak is elhagynak minket. Ott találjuk magunkat a nagy magyar pusztában, ipar nélkül. Teszem hozzá. Nem tudom hogyan képzelhető el Kínával, az ideológiamentes gazdasági együttműködés. Felmerül majd a „valamit, valamiért”. A világ eddigi történéseit tekintve, sosem jött be, hogy mindenki jól járt volna. Az ember, beállítottságánál fogva arra törekszik, hogy Ő sokkal jobban járjon, mint a másik. -.appa.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://appasztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr5218287537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása