appasztorik

Akarmi, mint egy szatócs bót

A WEF és a járványok     76/2024 (IV.29.) töprengés

2024. április 29. 05:49 - appasztorik

  • Folytatom ott, hogy már régen készülődtek egy világméretű járványra. Anthony Fauci amerikai orvos, virológus már 2017-ben megjósolta ennek bekövetkezését, ugyanis kijelentette, hogy Donald J. Trump mandátumának lejárta előtt pandémiával fog szembesülni. 2020-ban aktívan szorgalmazta a maszk viselését. Azt gondolom, járványok keletkezhetnek maguktól is, de biztosabb az, ha az ember, kiaknázva a gén technológia adta lehetőségeket besegít a természetnek. Mást mondok. Ő Svábhoz hasonlóan támogatta a lezárásokat. Abban is egy véleményen voltak, hogy soha többé nem térhetünk vissza a normális élethez. Amennyiben, mégis megteszi az emberiség, akkor arra kell számítani, hogy a betegségek folyamatosan átterjednek az állatokról az emberekre. Indoklásuk szerint, járványok csak 2020-ban fordultak elő, mert a világ „túl iparosodott”.
  • Itt pár dolgot közbevetek. Azt jól látták, hogy nem térhettünk vissza, a pandémia előtti megszokott életünkhöz. Nem is tértünk. Megszoktunk dolgokat, beépült az életünkbe. Jól együtt tudunk vele élni. Nem tudom pontosan mire gondoltak. Azt biztosra veszem, ettől a momentumtól, hogy nem tértünk vissza a járvány előtti gyakorlathoz még ránk zúdítják majd a további járványokat, azon egyszerű oknál fogva, hogy a világ elit baja nem a túliparosodás. Hanem, a túlnépesedés. Egyszerűen, nincs szükségük ennyi emberre. Itt megismétlem, hogy járványok 2020 előtt is voltak. Nem kell a túliparosodásra fogni. Már csak azért sem, mert a túliparosodást, a fogyasztói társadalom hozta magával. A fogyasztói társadalmat pedig, a világ elit erőlteti az emberiségre, hogy minél nagyobb hasznot tehessenek zsebre. Ennek álcázására építik fel azokat a légvárakat, amik elsődleges célként az emberiség egészségének megőrzését hirdeti. Hirdeti, de minden intézkedésükkel egyre nagyobb környezetkárosítást, ezzel egészségkárosítást hoznak létre.
  • Sváb, és környezetkárosító bűntársai azt hirdetik, hogy önmagunk megmentéses érdekében a természettel összhangban kell átalakítani a társadalmakat. Azt látnunk kell, hogy a WEF célja nem más, mint egy világkormány létrehozása. Rendelkezni az alattvalók minden vagyonával. Ez által az életével is. Csak, az arra érdemesek kapják meg a gyógyítás lehetőségét. Fejlesztik is vissza, az államilag finanszírozott egészségügyet. (Nálunk is).
  • Tévedtek! Ez nem olyan, mint a rabszolgaság. A rabszolgákat ellátták élelemmel. Lakhatásuk volt. Ruházták, és gyógyíttatták őket. Az akkori társadalmaknak szükségük volt a rabszolgák munkájára. Most nincs szükség ennyi emberre, hagy pusztuljon hát. Fejlett technológiák vannak, és ott lesz a mesterséges intelligencia. -.appa. 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://appasztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr8518392569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása