appasztorik

Akarmi, mint egy szatócs bót

Na, ez az év is jól kezdődött 38/2024 (II.18.) töprengés

2024. február 18. 06:18 - appasztorik

  • Hogy miért mondok ilyet? Annak idején az öregek mondták: na, ez a nap is jól kezdődött! Akkor mondták, ha mindjárt a reggeli órákban nem smakkolt valami. Többnyire, az egész nap úgy is folytatódott. Pont mikor egy horgászat rosszul indul. Valami ilyesmit fogalmazott meg Orbán Viktor a Várkert Bazárban, az évvel kapcsolatban. Látjátok, mennyire megérte felújítani a bazárt. (Miért ugrik be nekem a bazári majom?) Jut eszembe! Hogy eltűnt a Fidesz bájgúnára, akivel annak idején a tini lányok körében sok szavazatot nyertek. Eljárt felette az idő.
  • Na, ne aggódjatok. Az év jól fog folytatódni. A Fidesz megtisztul, és ismét magasan nyeri az idei választásokat. Jó! Juditka nem nyer. Őt beáldozták, Katikával együtt. Borítékolható, hogy amennyiben szükséges, akkor a Völner Schadl párosnak is lehetnek kellemetlen percei az ítélethirdetés után. Majd kiderül menetközben kell e újabb pártkatonát beáldozni, de ők ott vannak a talonban.
  • Jut eszembe. A miniszterelnök úr felhívta a kormánypárti képviselők figyelmét, hogy kezdjék meg előkészíteni az államelnök megválasztását. Vagyis fel sem merül annak lehetősége, hogy ne Fideszes államelnök kerüljön az ország élére. Mármint úgy jelképesen. Tudjuk, hogy minden hatalom Viktor kezében van. Nem elég Orbánt írni, mert ott van Balázska is, aki Viktor politikai igazgatója. Felötlik bennem, - hogy mégis? Mit igazgat a politikán? Viktor már nem bír vele? – oszt segítség kell hozzá a nagyobb daraboknál. Jöjjön már Balázs! – toljuk odább ezt a darabot.
  • Tettéért Balog püspök jutalmat kapott. A püspökséget megtarthatta. Bár a lemondott posztjára, csak következő zsinat választ új elnököt. Mi van? – ha őt választják meg. Megtehetik. Bíznak benne. Én nem! - de ez mellékes. Én nem vagyok református.
  • Jut eszembe. Már írtam régebben. A zsinat felhívása miatt hagytam ott a református egyházat, ami a Fideszre szavazásra buzdított. Mondhatnók, érdkes megközelítése a vallásszabadságnak. A mostani történések fényében, jól tettem. Ha Engem kérdeznek, akkor a püspökségről is le kellene mondania. Nem K. Endre kegyelme ügye miatt. Bár, az is furcsa, hiszen Katikának ő adta a tanácsot. Szóval ez is elég lenne. De! Néhányszor elolvashatná a tízparancsolatot. A reformátusokra is vonatkozik. A református bibliában is benne van. A parancsolatok második felében, vóna min elgondolkoznia.
  • Mellesleg minden Endrével van tele. Az igazgató, akit védeni próbált jól el van. Ha, minden igaz Endre nem pedofil, mégis jobban meghurcolják a nevét, mint a pedofil főnöke nevét. Hiába no, - sok feladat hárul egy helyettesre. Nyugi! Ezen túl jobban meg fogják nézni, kikerül ilyen beosztásba. Az bizony jó lesz. Mégis hogy? Egy büntetlen, szexuális eltévelyedésektől mentes emberről, hogy állapítható meg, - hogy később nem áll ki a főnöke érdekei mellett? Van még ebben töprengeni való. -.appa.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://appasztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr1018328035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása