appasztorik

Akarmi, mint egy szatócs bót

Bilderberg-csoport 154/2023 (09.19.) töprengés

2023. szeptember 19. 06:39 - appasztorik

  • A múltkoriban voltam olyan szíves, hogy emlegettem őket. Nem emlékszem, hogy ígéretet tettem volna arra nézve, hogy majd írok róluk. Amúgy meg tök felesleges. Mármint ígérgetni. Ki tudja, - mikor kerül sorra? Majd egyszer. Na, érdemes volt várni! Ez most van.
  • Honnan gyöt ez az ötlet? Mondom. Erről a csoportról Leyennel kapcsolatban írtam. Úgy mondják, Leyent nagyon védi ez a csoportosulás. Cserébe Leyen nagyon elkötelezett a csoport, még inkább a WEF által kezdeményezett „Nagy újraindítás” mellett. Irkáltam már erről. A lényeg az lenne, hogy megvalósítanák a világgazdaság visszaállítását. Részemről azt gondolom, hogy erről szó sincs. Semmiképpen sem abban az értelemben, miszerint az újraindítás célja az lenne, hogy a széles néptömegek helyzete jobbra forduljon. A fő cél az, hogy a nagyon gazdagok, egy globalista hatalomátvétellel teljes mértékben magukévá tegyék a világgazdaságot. Vélhetőleg, ebbe a folyamatba beépítették a Kovidot is.
  • Íme, hát így kerültem megint a Bilderberg-csoporthoz. Leyent emlegette a rádió. Értékelt ez a drága jó asszony (sokba kerül ő Nekünk) és az Európa unió sikereként említette meg, az uniós vakcina beszerzést. Neki mindenképpen az volt. Nagy pénzre tehetett szert. Mondanom sem kell ugye, hogy a vakcina beszerzés ügyében is a korrupció gyanúja merült fel vele kapcsolatban. Itt kaptok egy -.appai lármát: nem zörög a haraszt, ha pofára nem esik benne a paraszt.
  • De, még nem tudjátok, - miféle társaság ez a Bilderberg-csoport? A meghatározás szerint, ez egy befolyásos személyekből álló, zártkörű társaság. Kik alkotják? Mondom. Meglátásom szerint, zömében ügyeskedő, zavarosban halászó szélhámosok. A felsorolás szerint tudósok, médiaszemélyiségek, politikusok, üzletemberek. Ugye jól saccoltam? – beállítottságukat tekintve. Jelzőim érvényesek rájuk.
  • Nem mai eredetű a csoport neve. Egyébként egy holland szállodáról kapta nevét. Első gyűlésüket ott tartották meg 1954-ben. A csoport alapítója Bernát holland herceg volt. Ezek osztán az óta, 1976 kivételével minden évben tanácskoznak. Növelve a misztikus külsőséget, szigorúan zárt ajtók és maximális védelem mellett tanácskoznak. Minden évben május végén, kevéssel a G8-ak összejövetele előtt kerül megtartásra. Hogy még misztikusabb legyen, a tanácskozás témái, és a találkozón résztvevő személyek nevei nyilvánosak. Lehet e még növelni a misztikumot? Hát hogyne! A tanácskozáson elhangzottak titkosak, és azokról nem adnak ki közleményt. Merül fel a kérdés: akkor mi a fasznak tanácskoznak? Mondom is. Az emberek felett állók. Az emberek háta mögött hoznak, Őket érintő döntéseket.
  • Voltak e magyar résztvevők? Természetesen. Nem is egyszer. Volt, aki többször is. Na, ha egyszer megint ilyen ándungom lesz, akkor irkálok még róla. Most legyen elég ennyi. Nem kell egyszerre mindent megtudni. A tudás veszélyes. -.appa.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://appasztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr2618217207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása