appasztorik

Akarmi, mint egy szatócs bót

Különvélemények a felcsúti óriásról III. 130/2023 (07.23.) töprengés

2023. július 23. 11:08 - appasztorik

(Régi jegyzetekből)

  • Na, az alcímben hazudtam egy kicsit. Olyan dolog történt tennap, amit nem szabad kihagyni. A Mi óriás bálványunk Bálványoson vizionált. Megjövendölte a felemelkedésünket, mert tuggyátok meg, a Mi bálványunk sámán is. Az értetleneknek mondom, hogy a sámán az olyan, mint a próféta, csak ősibb. Vagyis jobb. Évvégére egyszámjegyű lesz az infláció. Mondjuk húsz, (de ezt Én mondtam). Az is. egy számjegy. Nem biztos, hogy ilyen alacsony lesz, de számmal leírható. Mint lássátok feleim, szájjal ki is mondható. Azt is megtudtuk, hogy vége a járványos, meg a háborús inflácijónak. Ez jónak mondható. A szankciós az marad. Mi is megszavaztuk az Ejuba, hagy maradjon mán valami emlék az elmúlt évekről.
  • Itt térek rá, a jegyzetekre. Az MSZP asszonta, Orbán kizárólag kormányzásától független tényezőkkel indokolja az országot ért negatív hatásokat. Ezt megértéssel kezelem. Nem mondhassa ki nyíltan, hogy sportos alkatából kifolyólag, ámokfutással kormányoz. A középiskolai kollégiumban volt egy srác, aki tájfutott. Többen nézték nem-normálisnak. De ez, nem tartozik ide. Az ámokfutásnak, és a tájfutásnak is megvan a maga helye és ideje. Viktor a maga sportját profi szinten űzi Azt nehezményezik még emeszpéjék, hogy felelőssé csak a háborút és az EU-t teszi. (Hát kit tegyen, ha űk azok?) A saját és kormánya felelősségéről hallgat. Én ezt is megértem. Vannak neki, mindenféle elemzőji, osztán azok kituggyák silabizálni, hogy ki a felelős. Ha tovább akarnak tanácsadók lenni, akkor semmiképpen nem a kormány a felelős. Ebben egyetértek velük. MSZP-jék azt is írták, hogy számukra Orbán évértékelője nem okozott meglepetést, a korábban is halott sikerpropaganda elemeit ismételte. Hát még szép. Pijár ez gyerekeim. Sokszor mondani ugyanazt, oszt elhiszik.
  • Hajjátok? A felelősségről a jutott eszembe, hogy bolond lenne Orbán a saját felelősségét beismerni. Nem olyan fábúl faragták. De! – nem fafejű. Nagyon jól emlékszik, mikor Gyurcsány Fletó elkúrta a dógot. Beösmerte, hogy hibáztak. Nem buta ember, a Mi jóságos sámánunk. Mongyuk, ez a sámánoknál alapvető szakmai feltétel. Nem csoda, hogy okult a Fletó példájábul. Ne csudálkozzatok mán he. A sámánoknak érteni kell az okkult tudományokhoz is. Meg mindenhez is. Pont úgy, ahogy a nemzeti óriásunk teszi. -.appa.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://appasztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr5318176203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása